Plodding through TigerForums

Discussion in 'The Tiger's Den' started by SabanFan, Sep 16, 2007.

  1. SabanFan

    SabanFan The voice of reason

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    26,080
    Likes Received:
    1,247
    Lately, navigating this forum has been agonizingly slow. It takes 45 seconds to a minute for a post, or a reply, to open up. I've been reading mail and magazines between threads. I just went over to WEN and didn't have that problem. Is it just me?
     
  2. saltyone

    saltyone So Mote It Be

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    7,647
    Likes Received:
    483

    It has been running a little slow lately.
     
  3. Mike in Memphis

    Mike in Memphis Old Tiger

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    1,473
    Likes Received:
    219
    a little slower but not like you describe.
     
  4. OkieTigerTK

    OkieTigerTK Tornado Alley

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    18,000
    Likes Received:
    1,286
    same here. a few seconds instead of instant.
     
  5. LSUTiga

    LSUTiga TF Pubic Relations

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Messages:
    31,980
    Likes Received:
    10,723
    SabanFan, you can temporarily disable avatars/sig pics and that should speed it up till whatever is the problem is cleared up. I'm a computer idiot but have a feeling it's because of the high amount of peole logged on. Lately the box at the bottom showing who's online is crazy long.......and that's only the ones not in stealth. :wink:
     
  6. SabanFan

    SabanFan The voice of reason

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    26,080
    Likes Received:
    1,247

    I timed it. It's more like 20 to 30 seconds, but it seems like forever.
     
  7. lsugrad00

    lsugrad00 Founding Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    1,868
    Likes Received:
    141
    you could try disabling signatures.. that decreased the load times a lot for me.
     
  8. LSUGradin99

    LSUGradin99 I Bleedeth Purple 'N Gold

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    15,579
    Likes Received:
    475
    Whenever I click on "Ban User", it takes about 30 seconds to load the big red button control panel.


    Seriously though, it happens to me too. Mostly when replying to posts.
     
  9. Ch0sn0ne

    Ch0sn0ne At the Track

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    3,362
    Likes Received:
    178
    It seems longer than it is to SabanFan because he is counting his minutes a little closer than us younger folks. :thumb:
     

Share This Page